fiilis-alasivu.jpg
 
 
 

Sivujen hallinta

Synergia Foxyssa sivukartan muokkaus on todella helppoa. Foxy ei rajaa sivujen määrää, joten se istuu kaikenlaisiin tarpeisiin pienistä käyntikorttisivuista laajoihin portaaleihin. Sivukartta löytyy suoraan sivun yläpalkista, eli voit muokata sivuja vaikka sisällönmuokkauksen ohessa.

Sivun lisäys

Saat sivun lisättyä antamalla sille nimen ja tallentamalla. Lisättävä sivu voi olla oletuksena julkinen tai piilossa. Sivun url -osoitteet ovat selkokielisiä. Esimerkiksi sivu Tämä on uusi sivu muutetaan muotoon tama-on-uusi-sivu. Lisättävä sivu on oletuksena tyhjä, mutta Foxyssa voit asettaa tietyt toistuvat moduulit (hakukenttä, uutiset tms.) oletussisällöiksi, jolloin ne lisätään kaikille uusille sivuille automaattisesti.

 
 

Sivun muokkaus

Voit muokata sivuja missä vaiheessa tahansa. Sivun otsikkoa ja sijaintia voidaan vaihtaa helposti. Kullekin sivulle voidaan asettaa halutut metatiedot hakukoneita varten - Foxylla voit myös hakea sivun sisällöstä osviittaa mikä sivun otsikko ja kuvausteksti pitäisi olla. Voit myös vapaasti vaihtaa url -osoitteen mieleiseksesi. Foxyssa linkit eivät rikkoudu: jos siirrät sivun tasolta toiselle tai vaihdat url -osoitetta, 301 -ohjaus vie käyttäjän oikealle sivulle (jolloin mm. hakukoneet ja kirjanmerkit jatkavat toimimistaan). Voit asettaa sivuille mm. kirjoitus- ja lukuoikeudet sekä julkaisuajan.

 
 

Sivun poisto

Foxyssa voit poistaa sivun helposti. Sivun sisältö poistuu lopullisesti moduleita ja tiedostoja lukuunottamatta. Kun olet poistamassa sivua, Foxy kysyy sinulta varmistuksen. Mikäli käyttäjä tulee poistetulle sivulle (esim. kirjanmerkkien kautta), tulee 404 -sivu, joka on vapaasti muokattavissa.

 
 

Mainostoimisto
Synergia Oy

Käsityöläiskatu 38
30420 Forssa
puh. 050 355 2271
www.mainossynergia.com

 

Kysy Foxysta

matti-hautaniemi.jpg

Web Designer
Matti Hautaniemi
puh. 040 724 0806
Sähköposti

 
 
 

Ota yhteyttä

 

Jätä tämä tyhjäksi