Kuvat

Synergia Foxyssa kuvan lisäys sisällön joukkoon on helppoa. Editoriin lisätyt kuvat pienennetään automaattisesti oikeaan leveyteensä, joten sinun ei tarvitse pienentää kuvaa ennakkoon. Näin sivu latautuu nopeasti ja palvelintilaa säästyy.

Kuvan lisäys

Lisää kuva -painike

Voit lisätä kuvan painamalla editorissa Lisää kuva -painiketta. Voit tuoda uuden kuvan aukeavaan ikkunaan joko raahaamalla tai hakemalla tiedostonomalta  koneeltasi. Näet latauksen edistymisen koko ajan, joten sinun ei tarvitse odotella turhaan. Maksimitiedostokoko on 60Mb.

Kuvan lisäys materiaalipankista

Materiaalipankki -painike

Voit lisätä jo järjestelmästä löytyvän kuvan materiaalipankista. Tällöin kuvaa ei pienennetä uudestaan, koska kuva saattaa olla muuallakin käytössä. Painiketta painamalla sivun päälle aukeaa materiaalipankki, josta voit tuoda haluamasi kuvan tiedostonimeä klikkaamalla. Mikäli lataat kuvan suoraan materiaalipankkiin, ei sitä pienennetä laisinkaan.

Kuvan muokkaus

Kuvan muokkaustyökalut

Lisää linkki

Lisää linkki -painike

Toiminnolla voit linkittää kuvan haluamaasi paikkaan. Lue lisää linkityksistä. Mikäli haluat linkittää kuvan täysikokoiseen versioon, lataa kuva suoraan materiaalipankkiin.

Näytä

Näytä -painike

Tällä painikkeella voit määritellä miten kuva näytetään suhteessa ympäröivään tekstiin. Linjassa -valinnalla teksti kiertää kuvan. Riko teksti -valinnalla kuva on oma lohkonsa (block), joten teksti asettuu sitä ennen tai jälkeen.

Muuta kokoa

Muuta kokoa -painike

Tällä painikkeella voit syöttää manuaalisesti kuvan koon. Syötä Leveys -kohtaan haluamasi luku (korkeutta ei tarvitse syöttää). Mikäli laitat perään prosenttimerkin (%), asetetaan leveys suhteessa ympäröivään alueeseen (esim. 100%). Mikäli kirjoitat luvun ilman prosenttimerkkiä, asetetaan kuvan leveys pikseleinä. Huomioi että määritetty koko pätee kaikilla ruudunleveyksillä. Oletusleveys on auto, mikä tarkoittaa että kuvaa ei skaalata laisinkaan. Kuvan maksimileveys on 100% ympäröivästä alueesta.

Tyyli

Tyyli -painike

Tällä valinnalla voit määritellä kuvalle esimääritellyn tyylin. Ota meihin yhteyttä mikäli tarvitset räätälöityjä tyylejä.

Edistynyt muokkaus

Edistynyt muokkaus -painike

Tällä painikkeella pääset tekemään muokkauksia kuvaan. Mikäli muokkaat jo tallennettua kuvaa, tehdään kuvasta kopio ja alkuperäinen kuva jää materiaalipankkiin. Kun olet tehnyt haluamasi muokkaukset, voit tallentaa kuvan oikeasta yläreunasta Tallenna -painikkeella. Peruuta -painike kumoaa kaikki muutokset.

Vaihtoehtoinen teksti

Vaihtoehtoinen teksti -painike

Syötä kuville aina vaihtoehtoinen teksti (alt). Tämä parantaa sivun saavutettavuutta ja hakukonenäkyvyyttä. Lue lisää saavutettavuus -osiosta »

Vaihda kuva

Vaihda kuva -painike

Tällä toiminnolla voit vaihtaa valitun kuvan. Mikäli vaihdettava kuva on aiemmin tallennettu, jää se talteen materiaalipankkiin.

Poista kuva

Poista kuva -painike

Tällä toiminnolla voit poistaa kuvan. Mikäli poistettava kuva on aiemmin tallennettu, jää se talteen materiaalipankkiin.

Haluatko lisätietoa Foxysta?

Kiinnostuitko Foxysta? Tuliko sinulle kysyttävää järjestelmän toiminnasta? Haluatko pyytää tarjouksen vai kenties tunnukset demosivustollemme? Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!