Kartta

googlemaps (Kartta)

Moduulin avulla saat helposti lisättyä kohteita Googlemaps -kartalle. Moduuli käyttää Googlemapsin rajapintaa.

Muokkaus

Muokkaus -painike

Pääset muokkaamaan kutakin kohdetta joko painamalla Muokkaus -painiketta, tai Näytä kaikki kohteet -toiminnon kautta. Muokkauksessa on seuraavat kentät:

Yleiset

Otsikko

Anna kohteelle otsikko, esim. yrityksesi nimi.

Sijaintitiedot

Osoite

Anna kohteelle tarkka osoite.

Postinumero

Anna kohteen postinumero muodossa 30100.

Kaupunki

Anna kohteen kaupunki / paikkakunta.

Maa

Valitse kohteen maa. Oletuksena on Suomi.

Kaikki ylläolevat tiedot ovat pakollisia, jotta sijainnin pystyy hakemaan Hae paikannustiedot -napilla. Tämän jälkeen karttapainike siirtyy kartalla oikeaan paikkaan. Voit hienosäätää painikkeen sijaintia hiirellä raahaamalla. Kartan alla näkyy myös sijainnin koordinaatit, jota voit hyödyntää kartan keskipisteen asettamisessa Asetukset -osiosta.

Näkyvyys

Kategoria

Tästä voit valita mihin kategorioihin uusi kohde liitetään.

Voit tallentaa uuden karttasijainnin seuraavilla painikkeilla:

Tallenna ja kumoa -painikkeet

Poisto

Poista -painike

Voit poistaa yksittäisiä kohteita joko Poista -painikkeella tai Näytä kaikki kohteet -valikosta.

Toiminnot

Lisää uusi kohde

Tästä voit lisätä uuden kohteen kartalle.

Näytä kaikki kohteet

Tästä näet kaikki kohteet. Pääset muokkaamaan kohdetta klikkaamalla sen otsikon kohdalla. Voit poistaa kohteen X -painikkeesta. Mikäli kohde on harmaalla, se ei näy sivulla. Tämä johtuu siitä, että kohde kuuluu kategoriaan jota kartalle ei tulosteta. Yksi karttakohde voi kuulua vain yhteen kategoriaan.

Muokkaa kategorioita

Täällä voit muokata karttakategorioita. Voit valita kunkin karttamoduulin kohdalla mitä kategorioita näytetään, joten voit hyödyntää kategorioita mm. matkailukartan luomiseen. Voit luoda kategorioita rajattomasti.

Mikäli asetat kategorian näkymään vain extranet -käyttäjille, ei sitä muut näe vaikka kategoria olisi asetettu näkymään moduulin asetuksista. Voit valita kategorialle myös Karttaikonin, jolloin saat eroteltua erityyppiset kohteet.

Asetukset

Moduulin asetukset -painike

Täältä voit muokata moduulin asetuksia. Voit valita ylimmäisestä alasvetovalikosta mitä asetuksia haluat muokata.

Perusasetukset

Dynaamisen moduulin nimi

Tästä voit vaihtaa moduulin otsikkoa.

Valitse kategoriat, jotka näytetään

Tästä voit valita minkä kategorioiden kohteet kartalla näytetään.

Näytä kategoriat listana kartan alla

jos valitset kyllä, tulostetaan kaikki kategoriat kartan alle listana (karttaikoni ja nimi).

Kartan keskusta

Tästä voit vaihtaa kartan keskipisteen. Tämä annetaan koordinaatteina. Saat tähän hyvän arvon katsomalla suurinpiirtein keskimmäisen kohteen koordinaatit kohteen muokkaustilassa.

Zoomi

Tästä voit valita kuinka lähelle kartta oletuksena lähennetään.

Usein kysytyt kysymykset

Lisäsin kohteen kartalle, mutta sitä ei näy - miksi?Saanko vaihdettua karttaikonin väriä?Poistin kohteen vahingossa, saanko sen palautettua?Tarvitsen lisätoimintoja tai erilaisia karttaikoneita?

Haluatko lisätietoa Foxysta?

Kiinnostuitko Foxysta? Tuliko sinulle kysyttävää järjestelmän toiminnasta? Haluatko pyytää tarjouksen vai kenties tunnukset demosivustollemme? Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!