Kuvagalleria

gallery (Kuvagalleria)

Tällä moduulilla saat helposti luotua kuvagallerian. Voit ladata kuvatiedoston valitsemalla Lataa kuvatiedosto -kenttään omalta koneeltasi joko JPG-, GIF-, PNG- tai ZIP -tiedoston. Pakatun tiedoston avulla voit ladata useamman kuvan kerrallaan. Uudet kuvat lisätään oletuksena gallerian ensimmäiseksi. Kuvat aukeavat täysikokoisena lightboxiin sivun päälle.

Muokkaus

Muokkaus -painike

Voit muokata yksittäisiä kuvia kynä -painikkeella.

Kuva

Voit ladata kuvan tästä. Mikäli lataat kuvan toisen päälle, säilyy alkuperäinen kuva materiaalipankissa.

Kuvan otsikko / alt -teksti

Voit asettaa kuvalle otsikon. Riippuen gallerian asetuksista, otsikko saatetaan näyttää listauksessa kuvan alla. Otsikko näytetään aina avatun kuvan alla sekä sen vaihtoehtoisena tekstinä hakukoneita varten (alt).

Kuvausteksti

Voit halutessasi määritellä mikä teksti näytetään avatun kuvan alla otsikon alapuolella.

Voit tallentaa tai kumota muutoksesi seuraavilla painikkeilla:

Tallenna ja kumoa -painikkeet

Poisto

Poista -painike

Voit poistaa yksittäisiä kuvia Poista -painikkeella. Kuvat säilyvät kuitenkin materiaalipankissa.

Kuvan kiertäminen

Voit kiertää kuvaa myötä- tai vastapäivään kiertopainikkeilla. Kuvan kiertäminen tapahtuu reaaliaikaisesti, eli muutosta ei tarvitse erikseen tallentaa.

Toiminnot

Lisää uusi kuva

Tästä voit lisätä kuvan, mikäli haluat antaa sille samantien otsikon ja kuvaustekstin. Muutoin kannattaa käyttää nopeampaa Lataa kuvatiedosto -toimintoa.

Näytä kaikki

Täältä näet kaikki kuvat yhtenä listana. Voit muuttaa kuvien järjestystä hiirellä raahaamalla (tai suoraan tiedostonimen mukaiseen aakkosjärjestykseen). Pääset muokkaamaan kuvaa klikkaamalla sen kohdalla. Voit poistaa kuvan X -painikkeella.

Tyhjennä galleria

Tästä voit tyhjentää koko kuvagallerian. Tätä tarvitsee yleensä käyttää vain, jos tuot valmiin kuvagallerian kopiona sivulle. Kuvat säilyvät materiaalipankissa poiston jälkeen.

Hae kuvat toisesta galleriasta

Voit halutessasi hakea kuvat toisesta kuvagalleriasta. Kuvat lisätään kuvagallerian alkuun. Mahdolliset muutokset haettuihin kuviin eivät vaikuta alkuperäiseen kuvagalleriaan.

Asetukset

Moduulin asetukset -painike

Täältä voit muokata moduulin asetuksia. Voit valita ylimmäisestä alasvetovalikosta mitä asetuksia haluat muokata.

Perusasetukset

Dynaamisen moduulin nimi

Tästä voit vaihtaa moduulin otsikkoa.

Avataanko kuva lightboxiin

Voit määritellä avataanko kuva lightboxiin sivun päälle. Mikäli käyttäjä ei ole sallinut javascriptiä tai ruudun koko on liian pieni, avataan kuva uuteen välilehteen.

Thumbnail -kuvan leveys

Tästä voit määritellä minkä kokoinen thumbnail -kuva on oletuksena. Koko kannattaa määritellä tarpeeksi suureksi, jotta kuvia ei tarvitsisi juuri skaalata ylöspäin.

Näytä otsikko

Voit valita, näytetäänkö kuvan otsikko jo listauksessa.

Näytä kuvausteksti jo listauksessa

Voit valita, näytetäänkö kuvausteksti jo listauksessa.

Näytä kuvan download -linkki

Voit valita, annetaanko käyttäjälle mahdollisuus ladata kuva suoraan omalle koneelleen.

Valitse mitä näytetään kuvan tiedoissa

Voit valita tiedot, joita listauksessa näytetään.

Tekstit

Otsikko

Voit määrittää kuvagallerialle otsikon.

Ingressiteksti

Voit määrittää kuvagallerialle esittelytekstin.

Edellinen -teksti

Voit määritellä Edellinen kuva -tekstin.

Seuraava -teksti

Voit määritellä Seuraava kuva -tekstin.

Ladataan -teksti

Voit määritellä tekstin, joka näkyy sillä välin kun kuva latautuu.

Ei kuvia -teksti

Voit määritellä tekstin, joka näkyy jos kuvagalleriassa ei ole yhtään kuvaa.

Lataa kuva -teksti

Tässä voit määritellä tekstin download -linkille.

Päivämäärän muoto

Voit valita missä muodossa muokkauspäivämäärä näytetään.

Näytä kellonaika

Voit valita missä muodossa muokkauskellonaika näytetään.

Päivämäärän ja kellonajan eroitin

Voit määritellä erottimen päivämäärän ja kellonajan väliin, esim 31.4.2022 klo 16:00.

Käytettävät viikonpäivät

Voit määritellä viikonpäivät sunnuntaista alkaen pilkulla eroteltuna. Näitä käytetään vain, jos olet määritellyt päivämäärän muoto -kohdasta viikonpäivän näkymään.

Käytettävät lyhenteet viikonpäivistä

Voit määritellä lyhenteet viikonpäivistä sunnuntaista alkaen pilkulla eroteltuna. Näitä käytetään vain, jos olet määritellyt päivämäärän muoto- kohdasta viikonpäivän lyhenteen näkymään.

Käytettävät kuukaudet

Voit määritellä kuukaudet tammikuusta alkaen pilkulla eroteltuna. Näitä käytetään vain, jos olet määritellyt päivämäärän muoto -kohdasta kuukauden näkymään.

Käytettävät lyhenteet kuukausista

Voit määritellä lyhenteet kuukausista alkaen pilkulla eroteltuna. Näitä käytetään vain, jos olet määritellyt päivämäärän muoto -kohdasta kuukauden lyhenteen näkymään.

Usein kysytyt kysymykset

Vaihdoin thumbnail -kuvan leveyttä, mutta thumbnail -kuva ei ole tämän kokoinen - miksi?Poistin kuvan vahingossa, saanko sen palautettua?

Haluatko lisätietoa Foxysta?

Kiinnostuitko Foxysta? Tuliko sinulle kysyttävää järjestelmän toiminnasta? Haluatko pyytää tarjouksen vai kenties tunnukset demosivustollemme? Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!