Foxy -käyttäjät

Foxy -käyttäjät -painike

Synergia Foxyn päivitysoikeudet toimivat käyttäjäryhmittäin. Voit siis määritellä käyttäjäryhmäkohtaisesti sivut, joihin heillä on päivitysoikeus. Sekä käyttäjäryhmiä että käyttäjiä voi olla rajattomasti. Järjestelmänvalvojilla on päivitysoikeus kaikille sivuille.

Muokkaa omia tietojasi

Täältä voit muokata omia kirjautumistietojasi.

Käyttäjätunnus

Anna vähintään viisi merkkiä pitkä käyttäjätunnus. Käyttäjätunnus ei saa sisältää ääkkösiä, välilyöntejä tai muita erikoismerkkejä.

Salasana

Anna vähintään viisi merkkiä pitkä salasana. Salasanan tulee olla vahvuudeltaan vähintään hyvä (mieluiten vahva). Kentän tulee sisältää kirjaimia ja numeroita. Jos et halua vaihtaa salasanaasi, jätä kenttä tyhjäksi.

Etunimi, sukunimi ja sähköposti

Syötä kenttiin omat tietosi. Ainoastaan sähköpostiosoite on pakollinen, koska ilmoitamme Foxy -päivityksistä ja muista olennaisista asioista asiakkaillemme sähköpostitse.

Oletuskieli

Valitse millä kielellä haluat Synergia Foxya käyttää. Mikäli haluat vaihtaa päiviyskielen kesken muokkauksen, voit tehdä sen työkalupalkista.

Muokkaa Foxy -käyttäjiä

Vain järjestelmänvalvojat voivt muokata Foxy -käyttäjiä. Käyttäjiä voi olla rajattomasti.

Käyttäjätunnus

Anna vähintään viisi merkkiä pitkä käyttäjätunnus. Käyttäjätunnus ei saa sisältää ääkkösiä, välilyöntejä tai muita erikoismerkkejä.

Salasana

Anna vähintään viisi merkkiä pitkä salasana. Salasanan tulee olla vahvuudeltaan vähintään hyvä (mieluiten vahva). Kentän tulee sisältää kirjaimia ja numeroita. Jos et halua vaihtaa salasanaa, jätä kenttä tyhjäksi.

Etunimi, sukunimi ja sähköposti

Syötä kenttiin käyttäjän tiedot. Ainoastaan sähköpostiosoite on pakollinen, koska ilmoitamme Foxy -päivityksistä ja muista olennaisista asioista asiakkaillemme sähköpostitse.

Oletuskieli

Valitse millä kielellä käyttäjä sivustoa päivittää. Käyttäjä voi vaihtaa tämän halutessaan työkalupalkista.

Käyttäjäryhmät

Voit valita ryhmät, joihin käyttäjä kuuluu. Voit lisätä uusia pääkäyttäjiä asettamalla ryhmäksi  Järjestelmänvalvojat.

Muokkaa Foxy -käyttäjäryhmiä

Voit luoda rajattomasti Foxy -käyttäjäryhmiä tarpeidenne mukaan. Esimerkiksi laajoilla sivustoilla hyvä idea on luoda vähintäänkin yksi käyttäjäryhmä kullekin päätason sivulle. Näin saa helposti määriteltyä kuka käyttäjä pääsee mitäkin sivua päivittämään. Järjestelmänvalvojat -ryhmää ei voi poistaa. Lue lisää oikeuksien toiminnasta sivulta sivuston muokkausoikeudet.

Ryhmän nimi

Syötä käyttäjäryhmän nimi. Nimeä ryhmät järkevästi jotta oikeuksien asettaminen on selkeää.

Kuvaus

Voit halutessasi antaa ryhmälle kuvaustekstin. Tämä ei näy muualla kuin tässä osiossa.

Foxy -käyttäjät

Valitse käyttäjät jotka tähän ryhmään kuuluvat.

Usein kysytyt kysymykset

Miten saan vahvan salasanan?En pääse muokkaamaan käyttäjiä / käyttäjäryhmiä?Olen luonut ryhmän ja käyttäjän - mitä sitten teen?

Haluatko lisätietoa Foxysta?

Kiinnostuitko Foxysta? Tuliko sinulle kysyttävää järjestelmän toiminnasta? Haluatko pyytää tarjouksen vai kenties tunnukset demosivustollemme? Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!