Sisältöön
Synergia Foxy
 

Synergia Foxy -julkaisujärjestelmä sisältää sivuston kokonaisvaltaiseen hallintaan vaadittavat toiminnallisuudet. Mikäli sivustosi tarvitsee räätälöintiä, Foxy taipuu mihin vaan!

 
Synergia Foxy - julkaisujärjestelmä
 

Verkkokauppa, ostoskori ja maksupainikkeet sivustollesi.

Synergia Foxy toimii tarvittaessa kevyenä verkkokaupparatkaisuna tuotteiden ja palveluiden myyntiin. Alla on esitelty muutama asiakkaillemme toteutettu ratkaisu.

Sähköinen lipunmyynti (Forssan Elävienkuvien Teatteri)

Forssan Elävienkuvien Teatterin sivusto on asennettu Foxyn pohjalle rakennettuun Jeemly / Foxy Cinema -järjestelmään. Asiakas voi tilata verkkosivuilta elokuvalippuja sähköpostiinsa. Maksutapahtuma on toteutettu Svean Maksupalvelun avulla. 

Tuotteiden myynti (Autokeidas)

Autokeitaan sivustolle on rakennettu mahdollisuus mm. Á la carte -annosten tilaukseen verkkokaupan kautta. Asiakas voi maksaa tilauksen netissä, ja noutaa sen Autokeitaalta sovittuna kellonaikana. Maksutapahtuma on toteutettu Netaxept -palvelun avulla.

Osakeanti (Oy Forssa Pilsner Fabrik Ab)

Forssalaisen panimon nettisivuille on rakennettu mahdollisuus osakkeiden ostamiseen. Taustalla toimiva järjestelmä antaa automaattisesti osakkeiden numerot tilausjärjestyksen mukaan. Tilauksen jälkeen asiakkaalle lähtee automaattisesti vahvistus tilatuista osakkeista. Maksutapahtuma on toteutettu Svean Maksupalvelun avulla.

 
 

Tuote- ja palvelulistaus sivustollesi

Synergia Foxy -julkaisujärjestelmän avulla saat tuote- ja palvelulistaukset sivustollesi toiveittesi mukaisesti. Listaus voi sisältää mm. tuotteiden järjestämisen, hakutoiminnon, tarkemmat tuotetiedot ja tuotekuvan. Päivitys onnistuu helppokäyttöisellä lomakepohjaisella työkalulla.

Esimerkkejä: 

 
 

Keskitetyt yhteystiedot ja henkilöhaku sivustollesi

Yhteystietojen ylläpito verkkosivustolla voi olla haastavaa: yhden henkilön tiedot voi olla useammalla sivulla ja esimerkiksi puhelinnumeron vaihtuessa päivitys pitää muistaa tehdä kaikille sivuille. Olemme ratkaisseet ongelman keskitettyjen yhteystietojen avulla. Yhteystiedot päivitetään ainoastaan yhteen paikkaan, josta niitä voi tuoda muille sivuille. Integraatiot kolmannen osapuolen järjestelmiin ovat myös mahdollisia.

Esimerkkejä:

 
 

Rajapintaintegraatiot

Mikäli sivuston tarvitsee keskustella kolmannen osapuolen kanssa, tarvitaan rajapintaintegraatio. Rajapinnan avulla tietoa voidaan siirtää turvallisesti järjestelmästä toiseen, jolloin sillä voi olla useampia eri käyttötarkoituksia. 

Tiedon haku rajapintaa käyttäen

Yleisimmin rajapintoja hyödynnetään tiedon hakemiseen kotisivuille, esimerkiksi pörssitiedotteiden haku Cision -järjestelmästä, uutisten ja tapahtumien lukeminen tai keskitettyjen yhteystietojen haku esim. Fonecta Kontaktista. 

Tiedon vienti ja synkronointi rajapintaa käyttäen

Usein rajapintaa voidaan hyödyntää molempisuuntaiseen tiedon siirtoon. Tästä hyvä esimerkki on Office 365 -kalenteritietojen synkronointi. Olemme rakentaneet mm. tilavarausjärjestelmän, jonka avulla nettisivuilta lähtevät varaukset viedään suoraan O365 -kalenteriin.

Foxyn avulla rajapintaintegraatiot toimivat saumattomasti ja täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti.

 
 

Päivittäin vaihtuva lounaslista paitsi houkuttelee asiakkaita syömään, myös palaamaan sivustollesi!

Lounaslista vaihtuu päivittäin, jolloin se on hyvä houkutin sivun kävijämäärien lisäämiseen. Lounaslistaa voidaan päivittää useita viikkoja eteenpäin. Foxy hoitaa mm. päivittäiset ja viikottaiset lounaslistat automaattisesti sivustolle.

Esimerkkejä:

 
 

Sivuston saavutettavuutta voidaan parantaa entisestään mm. fonttikoon vaihdolla ja korkealla kontrastilla.

Foxy -sivustoissa huomioidaan aina saavutettavuuteen vaikuttavat perusasiat. Tähän kuuluu mm. tarpeeksi iso fonttikoko, riittävät kontrastierot linkkien ja leipätekstin välillä sekä navigaation ja sivun selausjärjestyksen looginen toiminta. Foxyyn on mahdollista toteuttaa myös kattavampia ratkaisuja, kuten fonttikoon vaihto ja korkean kontrastin asetus.

 

Esimerkki:

 

Googlemaps -APIa hyödyntävät, räätälöidyt karttasovellukset sivustollesi

Googlemaps -karttaa käytetään sivustolla yleisimmin näyttämään toimiston sijainti. Rajapinnan avulla karttaa voi hyödyntää myös moniin muihin tarkoituksiin. Esimerkiksi matkailukohteiden esitys reaaliaikaisesti valintojen mukaan tekee sivustosta selkeämmän ja helppokäyttöisemmän.

Esimerkkejä:

 
 

Pystymme toteuttamaan kaikenlaiset ratkaisut täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Alla on listattuna muutamia muita tekemiämme räätälöintejä.


Onko sinulla tarve räätälöidylle sovellukselle? Kiinnostuitko yllä esitellyistä ratkaisuista?

Ota yhteyttä

 

Haluatko lisätietoa Foxysta?

Kiinnostuitko Foxysta? Tuliko sinulle kysyttävää järjestelmän toiminnasta? Haluatko pyytää tarjouksen vai kenties tunnukset demosivustollemme? Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!

Web Designer
Matti Hautaniemi

matti.hautaniemi @ mainossynergia.com
puh. 040 724 0806